Продукти

Тук ще намерите всички предлагани от нас към момента видове тиксо, подредени по категории

Тиксо Adesivi

Акрилно тиксо Adesivi, Италия

Висококачествено акрилно тиксо, произведено в Италия.

Екологичен продукт с отлични лепилни свойства и несравнимо съотношение цена-качество! Силно залепяне и широк температурен диапазон! Произведено по иновативна формула от качествени материали в Европа. Продукт без неприятен мирис. Adesivi е универсално опаковъчно тиксо за затваряне на кашони и много други приложения. Най-използваното тиксо в Централна и Западна Европа.

coloredtapes

Цветно тиксо

Цветни самозалепващи ленти. Цветното опаковъчно тиксо е изключително подходящо за декорация и маркиране на отделните артикули, зони и други. Негова основна функция е да улесни идентификацията и разпознаваемостта на конкретна стока или продукт сред останалите в склада. За тази цел ние предоставяме на своите клиенти богат избор на цветни тикса от различен тип (Акрил, Хот-мелт, Солвент) с отлични характеристики и гарантирано качество на лепилния слой.

solventaligned

Тиксо естествен каучук

Тиксото с естествен каучук е по известно като solvent тиксо. То е най-универсалното тиксо на пазара. Характеризира се с това, че се залепя лесно върху всички видове повърхности(метал, дърво, хартия, пластмаси, трудни за залепяне повърхности). Освен това при при него работният температурен диапазон е най-голям – от -10 до 45 градуса целзии. При някои специални марки може да се достигне и -30 до 65 градуса. Залепя се изключително лесно! Произведено в Италия! Високо качество на отлична цена!

2202450_378

Хартиено тиксо

Хартиено тиксо Vibac. Подходящо за използване в строителния и автобояджийския сектор. Работна температура – до 60 градуса. Лепило на основата на естествен каучук – използвайте продуктите на Vibac за безпроблемна работа. Произведено в Италия! Високо качество на отлична цена!

Clear_Acrylic_tape

Акрилно Тиксо

Акрилно тиксо със подобрени лепилни свойства на отлични цени! Евтино решение подходящо за голям брой приложения! Работен температурен диапазон 5 до 35 градуса. Разбнообразие от размери и цветове. Икономично решение – широко приложение в селскотостопанство и при неотговорни приложениея. Страна на произход – Китай

Кафяво тиксо

Кафяво тиксо

Кафяво тиксо за опаковъне на кашони. Залепва отлично върху картонени повърхности. За залепяне на леки и средно тежки кашони. Издържа на минусови температури. Екологичен продукт, който не създава усложнения при работа – едва доловим аромат.

Балансиран продукт с отлични показатели и много добра цена. Произведено в Италия!

тиксо-печат

Тиксо с рекламен надпис – печат

Тиксо с печат – рекламен надпис.Отлично и сравнително евтино средство за брандиране и реклама! Различни размери, видове и дебелини за всички приложения! Високо качество на добра цена! Възползвайте се от възможността да наложите своя собствена марка! Произведено в Италия. Изключително качество, постиганато чрез иновативна технология на печат – тиксо с рекламен надпис!

F06 - CS - Hot Meltsmall

Тиксо – синтетичен каучук

Тиксото с лепило на базата на синтетичен каучук е най-съвременният и модерен вид тиксо. Разработено е специално за залепяне на картонени кашони. Залепя се лесно върху различни видове повърхности. Екологично чисто и с изключително добро съотношение цена-качество. Универсален продукт за широка гама приложения. Единственият му недостатък е, че трудно се залепя при температури под 5 градуса целзии. Но пък веднъж залепено издържа и поставено във фризера! Произведено в Италия! Високо качество на отлична цена!