За нас

tikso.bg е собственост на Елпласт ЕООД. Ние се занимаваме с производство и дистрибуция на полиетиленови опаковки, опаковъчно тиксо, стреч фолио и други опаковъчни консумативи от над 25 години и сме дългодошен, надежден партньор на голяма част от индустрията в България. Предлагаме изключително богата гама от опаковъчни продукти за различни приложения и самозалепващите ленти – тиксо са една от основните ни продуктови групи.

Разполагаме с модерни ролонарезни машини, с които можем да произвеждаме качествен продукт и да бъдем гъвкави спрямо изискванията  на нашите клиенти. Произвеждаме опаковъчно и хартиено тиксо със заготовки произведени в различни точки на света. Предлагаме както икономични варианти от Азия, така и висококачествени ленти от страните в Западна Европа. Произвеждаме самозлепващи ленти с широчини 12, 19, 25, 30, 38, 45, 48 и 50 мм широчина. Винаги сме се стремяли да предлагаме на клиентите си добър баланс между цена и качество. При нас ще намерите компетентни специалисти, които ще ви насочат към продукта, който отговаря на вашите изсквания и бърза доставка. Поддържаме на склад изкючително богато разнообразие от опаковъчно и хартиено тиксо. При интерес към някой от продуктите ни или нужда от допълнителна информация не се колебайте да ни потърсите – контакти.

Освен опаковъчното и хартиено тиксо предприятието ни произвежда и тиксо с рекламен надпис – брандирано тиксо с високо качество. Качествените суровини и мастила, които използваме, както и модерната флексопечатна машина от Италия ни позволяват да произведем многообразие от самозалепващи ленти с вашият бранд с акцент на качеството. Нашите ленти не се отлепят и печатът няма да ви остане по ръцете. Поддържаме всички суровини на склад, което прави сроковете за производство и доставка едни от най-късите в бранша.