Пре-стреч фолио

Пре-стреч фолио с дебелина 7 и 9 микрона

Пре-стреч фолио с дебелина 7 и 9 микрона, произведено от висококачествени суровини. Икономично решение за стабилна транспортна опаковка.

Опции