тиксо промо пакет

Брандирано тиксо – тиксо с рекламен надпис

Брандирано тиксо с печат „Подарък 1+1“, „Промо пакет 1+1“ и „Чупливо“.  Изработка на тиксо с печат по индивидуален проект.

Опции