Тиксо с печат – брандиране

Благодарение на над 25 годишния си опит в сектора на опаковките можем да ви предложим изключително богата гама от варианти за брандиране на самозалепващи ленти за всяко приложение и изисквания. Предлагаме решения за тиксо с печат започващи от 72 броя ролки с повъхностен печат, както и изключително висококачествен сандвич печат при по-големи количества. Предприятието ни разполага с модерна печатна машина за повърхностен печат, която ни позволява да произвеждаме тиксо с печат в изключително кратки срокове. Благодарение на дългогодишното ни партньорство с Vibac, Италия работим само с качествени суровини с произход Италия. Всичко това прави нашите самозалепващи ленти с печат едни от най-добрите и качествени продукти в сектора. При по-големи количества също предлагаме тиксо със печат тип сандвич, произведено в Италия с безупречно качество.

Повърхностен печат

При повъхностния печат отпечатъкът се поставя върху носещия слой на тиксото. Този метод позволява производство на тиксо с печат в малки серии. Минималното количество за поръчка при повъхностни печат е 72 броя ролки тиксо. Може да се изпълни върху различни видове тиксо – акрилно, хотмелт или солвент. Клишетата също са значително по евтини. Предлагаме до 4 цвята печат върху прозрачно, бяло или кафяво тиксо. Може да се постигнат и други цветове на лентата, като върху бяла лента се отпечата цветна плоча. Върху отпечатъка се поставя специален лак, който предпазва печата от нарушаване при механичен контакт. Това е най-икономичния вариант за лесно брандиране на продукцията ви без да се натоварвате с големи количества и разходи. Срок за доставка 10-15 дни.

 

Сандвич печат

Качественото тиксо с печат се изработва по способ сандвич печат. Наименованието идва от самата технология на печат, при която отпечатъка е между носещия и лепилия слок на самозалепващата лента. По-този начин отпечатъкът е максимално предпазен от механични и други нарушения. Единствения вариант да бъде нарушен е да бъде скъсано самото тиксо. Освен това при сандвич печата може да се постигне много по-високо качество на отпечатъка, понеже той се изработва на големи флексопечатни машини, които имат много по-широки технологични възможности и може да се отпечата пълноцветно изображение. При този тип печат може да се постигнат изключително добри цени при големи количества тиксо. Също може да бъде изпълнен във с Акрилно, Хотмелт и Солвент тиксо. Клишетата са значително по-скъпи при сандвич печата и предполага голяма серия. Срок за доставка 45  дни.

Свържете се с нас за да ви помогнем в избора на оптималния продукт за вашето приложение

 

Тиксо със снимка или картинка – пълноцветен печат

Освен стандартните решения за тиксо с рекламен надпис предлагаме и тиксо с отпечатване на снимка или картинка върху себе си. Един изключително високо качествен продукт за най-взискателните клиенти. Срокът за доставка при него е 60 дни, при минимално количество – 720 броя ролки.

тиксо с печат

тиксо с печат маркиращи ленти