Хартиено тиксо

Ние произвеждаме и предлагаме широка гама хартиено тиксо от различни класове за всяко приложение – за строителство, авто-репаратурни дейности, опаковане и за общо приложение. Нашите хартиени ленти са със широчини 19 мм, 25 мм, 30 мм, 38 мм, 48 мм и 50 мм и стандартна дължина 45 метра. Могат да бъдат произвеждани и с други дължини, както и да бъдат с индивидуален дизайн и опаковка. Цялата ни гама хартиени тикса е произведена от висококачествени суровини с произход Италия. Цените ни също са изключително атрактивни, понеже лентите се произвеждат при нас.

Adesivi 50/216 – строителство и латекс – слабо лепящо

Adesivi 50 е качествен продукт произведен от европейски суровини. Представлява слабо лепящо тиксо, което се използва в строителството и  ремонтните работи. Предлага се в размери 19, 25, 30, 38 и 50 мм широшина х 45 метра дължина. Лепилото е на базата на естествен каучук и издържа на нагряване до 30 мин при 50 градуса целзий. Има добър баланс между първоначално залепяне и лесно отлепяне без да сваля боя или да оставя лепило. Хартиеното тиксо е със светло жълт цвят. Това е най-разпространения вид хартиено тиксо. Използва се основно в интериорното строителство и довършително работи.

Adesivi 60/219 – опаковане и обща употреба – средно силно лепящо

Adesivi 60 е средният клас хартиено тиксо, което може да се използва за изключително много и различни приложения. От опаковане до авторепаратурни приложения. Лепилото е на базата на естествен каучук, което позволява на тиксото да издържа на нагряване до 60 градуса в продължение на 30 минути или до 50 градуса в продължение на 60 минути. Цвят – свето жълто/слонова кост.

Adesivi 80/222 – авто репаратурни приложения и опаковане – силно лепящо

Adesivi 80 има агресивен лепилен слой и се залепя лесно и силно към различни повърности. Издържа на нагряване до 80 градуса за 30 минути или до 60 градуса за 60 минути. Използва се в авто-бояджийството и при необходимост от силно залепяне. Не оставя следи от лепило след отлепяне. Висок клас хартиено тиксо за взискателни приложения произведен от високачествени суровини. Цветът на тиксото е кафяв.

Хартиено тиксо Adesivi

Masking tape Аdesivi

Хартиено тиксо Adesivi