Цветно тиксo

 

Част от продуктовото портфолио на tikso.bg са цветните самозалепващи ленти. Този вид опаковъчно тиксо е изключително подходящо за декорация и маркиране на отделните артикули, зони и други. Негова основна функция е да улесни идентификацията и разпознаваемостта на конкретна стока или продукт сред останалите в склада. За тази цел ние предоставяме на своите клиенти богат избор на цветни тикса от различен тип (Акрил, Хот-мелт, Солвент) с отлични характеристики и гарантирано качество на лепилния слой.

 

Цветно тиксо тип Акрил е предпочитан продукт поради перфектното съчетаване на качество и цена. То е отлично решение при запечатването на леки кашони и пратки при температури от +10 до 35 градуса.

 

Цветно тиксо тип Хот-мелт, с лепилен слой от синтичен каучук, се характеризира с повишена здравина и сила на залепяне. Подходящо е за опаковане на среднотежки кашони /негланцирани/, стреч фолио, найлон и други при температури от 10 до 35 градуса. Изключително подходящо е при работа с хладилни камери и фризери. Важно условие е тиксото да бъде поставено при положителни температури над 10 градуса Целзий.

 

Цветно тиксо тип Солвент притежава изключително здрав лепилен слой от естествен каучук, което автоматично го превръща в типа тиксо с най-широко приложение. Залепя върху всякакви повърхности при температури от 0 до 40 градуса . Прилага се при опаковането на тежки и обемни пратки.

 

Богат асортимент от цветове на атрактивни цени! Можем да ви направим и тиксо с индивидуален цвят по избор – свържете се с нас за повече информация.

 

цветно тиксо

Отговор